Maak de keuze voor het juiste naadloos akoestisch plafond

De keuze om de akoestiek verbeteren met naadloze akoestische plafonds hangt van verschillende factoren af. Ten eerste is dat natuurlijk de functie of bestemming van uw project. Zoekt u een akoestische oplossing voor een zwembad of voor onderwijslokalen dan moet u rekening houden met andere factoren dan als u op zoek bent naar een akoestische oplossing voor een museum of voor een woonkamer. In alle gevallen spelen prijs, akoestische prestaties en afwerking een rol. Maar wat voor u het belangrijkste is, hangt af van met name de functie van de ruimte.

Akoestische prestatie

Het Naadloos Akoestisch Bouwlab geeft antwoord op al deze vragen. Uitgangspunt is dat elke ruimte wordt voorzien van het juiste akoestisch plafond. Dat betekent dat niet dat elke ruimte het beste presterende naadloos akoestisch plafond nodig heeft, integendeel.

Soms zijn iets minder presterende plafonds al voldoende om de nagalm te verminderen en de akoestiek te verbeteren. Dat geldt natuurlijk ook voor de afwerking en de keuze voor de pleister voor de afwerking.

Het bouwlab geeft antwoord op alle akoestische vragen

In het Naadloos Akoestisch Bouwlab kunt u kennismaken met een diversiteit aan akoestische oplossingen. U krijgt een inkijk in de opbouw van de diverse naadloze akoestische plafonds, u kunt ter plekke de prestaties ervaren van de verschillende oplossingen, in diverse testruimtes gemonteerd en we laten u graag de verschillende afwerkingsniveaus zien. Uiteraard kunnen we u ook informeren over de prijzen en over de wijze waarop de plafonds gemonteerd moeten worden. Bent u op zoek naar alternatieve akoestische oplossingen, zoals akoestische eilanden, baffles of akoestische wanden of wandpanelen, dan bent u bij het Naadloos Akoestisch Bouwlab aan het juiste adres voor onafhankelijk deskundig advies.