Ga naar de inhoud

Het lab – merkonafhankelijk

Het LabHet Naadloos Akoestisch Bouwlab is een wereldwijd uniek merkonafhankelijk kennis-, advies- en trainingscentrum voor naadloze akoestische oplossingen voor kantoren, musea, onderwijsinstellingen, woningen, concertzalen en openbare gebouwen.

Akoestische oplossingen

Architecten, opdrachtgevers, onderwijsbesturen en bouwondernemers vinden hier een gevarieerd aanbod van concrete akoestische oplossingen.  De praktijk wordt nagebootst in identieke testruimtes, om zelf te ervaren wat de kwaliteiten zijn van de naadloze akoestische plafonds.  Zowel wat prestatie betreft als afwerkingsniveau. Het centrum richt zich in hoofdzaak op naadloze akoestische oplossingen. U vindt in ons akoestisch bouwlab ook andere mogelijkheden om de akoestiek te verbeteren. 

Activiteiten

Bent u ontwerper, gebouwbeheerder, opdrachtgever, dan bent u van harte welkom. Onze akoestiekadviseurs geven u graag een rondleiding en zij laten zien welke akoestische oplossingen er voor handen zijn. Tevens worden in ons centrum themabijeenkomsten georganiseerd, kennisdagen en workshops.

Merkonafhankelijk 

Het Naadloos Akoestisch Bouwlab is volledig merkonafhankelijk. Dat betekent dat voorlichting en advies op objectieve basis gegeven worden. U kunt niets kopen in het Bouwlab; wel kunnen we u adviseren welke oplossing het best bij uw situatie past.