Beleef akoestiek in het Naadloos Akoestisch Bouwlab

Uniek in Nederland! Het Naadloos Akoestisch Bouwlab in Rosmalen biedt architecten, opdrachtgevers en particulieren een totaaloverzicht van naadloze akoestische plafonds en andere akoestische producten.

Naadloze akoestische oplossingen voor kantoren, onderwijsinstellingen, openbare gebouwen, zoals musea en zwembaden. Kijken, voelen, luisteren en beleven luidt het motto bij een bezoek aan het akoestisch bouwlab in Rosmalen.

Het lab heeft diverse testruimtes, waar de bezoeker de verschillen tussen de diverse naadloze akoestische oplossingen zelf kan ervaren. Verschillen in prestatie, afwerking, prijs en montage. Dit maakt het voor architecten en opdrachtgevers makkelijker om tot een goede keuze te komen.

Akoestische oplossingen

Naast een overzicht van naadloze akoestische plafonds, kunt u bij het Naadloos Akoestisch Bouwlab ook terecht voor andere akoestische oplossingen, zoals akoestische eilanden, wanden en baffles. Als u alleen of met meerderen een bezoek wilt brengen aan ons lab, neem dan contact met ons op. U bent van harte welkom. Tijdens uw bezoek kunnen we u uitgebreid informeren over onze naadloze akoestische plafonds en er valt ook genoeg te zien én te beluisteren.